Allround persoonlijk reisadviseur; hoe werkt dat?

Ik krijg nog regelmatig vragen;
“Hoe werkt het als ik mijn vakantie bij jou boek?”
Ik kan toch ook gewoon via het internet boeken? Wat voor voordelen bied het internet u?Goedkoper denkt u? Nee! Meer tijd kwijt met zoeken? Ja! Is die reis 100% passend bij u? Vaak niet! Wie is je contactpersoon? Geen idee!
Laat mij een vergelijking voor u maken. Ik kan u dezelfde prijzen aanbieden die u op het Internet aantreft. Voor deze zelfde prijs (en vaak goedkoper) voldoet uw vakantie dan ook echt aan al uw wensen. Daarbij heeft u altijd een reisbureau achter de hand voor eventuele calamiteiten, vluchtwijzigingen, omboekingen en schadeclaims. Daarnaast kan ik u helpen bij het up to date houden van uw reis- en annuleringsverzekeringen en autohuur is zo geregeld. U heeft altijd hetzelfde aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent uw boeking, handig in deze tijd met al de spanningen in de wereld, altijd een luisterend oor.

“Hoe werkt dat nou precies als u via mij boekt” “jij bent vast duurder, jij komt toch niet voor niets?”
Niemand werkt voor niets, mijn verdiensten zitten in de reis zelf. Die komen er dus niet extra bovenop. De prijs die u ziet en die geboekt is, is inclusief mijn commissie van de reis. Mijn bezoek bij u thuis, het zoekwerk, het advies is een unieke service die ik kosteloos aanbiedt.

“Wat is het verschil tussen jou en een “gewoon” reisbureau?”
Mijn reisbureau werkt in principe hetzelfde als een zogeheten “stenen” reisbureau. Echter kun je bij mij voor nog veel meer verschillende soorten touroperators en agenten terecht. Het voordeel van The Travel Club is dat we groot zijn, daardoor zijn er goede afspraken met de leveranciers gemaakt. Bij ons wordt er geen NEE verkocht!

Pluspunten zijn dat ik niet gebonden ben aan bepaalde reisorganisaties en producten, winkel- of kantoortijden. Ook ’s avonds en in het weekend ben ik bereikbaar en kom ik bij u langs, op een tijdstip dat u schikt. Dus alles precies zoals u het wilt, uw wens is mijn passie! Of uw droomvakantie nu een 8 daagse reis naar Kreta is of een op maat samengestelde rondreis door Azië…ik regel het voor u!

DAAROM… boekt u dus bij je PERSOONLIJKE ALLROUND REISADVISEUR! Altijd één vast aanspreekpunt. Voor dezelfde prijs (en vaak goedkoper) voldoet u vakantie dan ook echt aan al je wensen. Geef ze aan mij door en ik maak een passend reisvoorstel, geen uren meer zelf zoeken. Dat doe ik wel voor u!

Nog meer service; ik regel ook alle extra’s zoals o.a. parkeren op de luchthaven, verzekeringen, taxivervoer, visum, stoelreserveringen en online inchecken.

Dus ervaar de luxe….en wacht niet langer. Uw reis is mijn passie! Addy van Doorn – The Travel Club Grave 0486 – 852 408 of 06 – 44 760 780

sevilla I    lastmin

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s