Wie is Addy

Ik ben Addy van Doorn en heb van mijn passie voor reizen mijn werk gemaakt.

In de schoolbanken had ik alles al uitgedacht. Na de MEAO zou ik toerisme gaan studeren in Breda. Het liep allemaal heel anders. Ik zakte in eerste instantie voor mijn opleiding. Ging werken en in de avonduren heb ik de opleiding afgemaakt. Werkend kabbel je dan door. Ik trouwde en samen kregen drie kinderen en dan komt in één keer de ommekeer.
Wat ben ik toch aan het doen? Waar is mijn passie gebleven? REIZEN!
Via een bekende kwam in contact met het concept Zelfstandige reisadviseur. Na een interessant gesprek met The Travel Club, is de overstap snel gemaakt. Ik ben zelfstandiger ondernemer geworden: Allround zelfstandig reisadviseur.

Uw dromen zijn dichterbij de werkelijkheid dan u denkt; Een droomreis is niet één reis, maar een beleving waarbij alles klopt. De juiste bestemming om die dingen te doen, die jij wilt beleven. De mensen, het weer, het eten. Het hotel, het uitzicht, de natuur en de cultuur. Het bruisende of juist de stilte. Het klopt als het jullie verbaast of ontroert. Als jullie intens kunnen genieten.
Ik luister naar jullie wensen en door gerichte vragen te stellen kom ik tot de kern van jullie dromen, ik zet me met hart en ziel in om ze te realiseren. Dat is mijn drijfveer. Ik bied niet alleen luxe en gemak, maar door mijn onafhankelijkheid inspireer en adviseer ik oprecht.

Jullie droomreis is mijn passie.

Uiteraard ben ik ervan overtuigd dat ik jullie van dienst kan zijn. Mijn service is uniek! Laat het me weten en ik sta voor jullie klaar.

Allround persoonlijk reisadviseur Addy van Doorn – The Travel Club Grave

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s